AFFÄRSJURIDIK

AFFÄRSJURIDIK

Affärsjuridik med våra jurister är gemensamt med enkelhet och trygghet för dig som kund. Vi har under flera år hjälpt både små som medelstora företag till stora företag att lösa deras olika juridiska problem.

Gemensamt för vårt arbetssätt är att vi fungerar som ett effektivt bollplank i affärslivets olika skeden. Oavsett om du har en ny firma eller en etablerad, så har vi både bred som djup kunskap med verklig erfarenhet inom affärsjuridik.

Vi ger dig affärsjuridik med kunskap inom din bransch

Bland våra klienter finns ett stort antal byggfirmor, IT-bolag, vårdbolag såsom vårdcentraler, apotek och assistansbolag, restauranger, nattklubbar, caféer, städfirmor, konsultfirmor, webbyråer, kontorshotell, transportfirmor såsom taxibolag, import och export bolag, bilsalonger, bilverkstäder, startups, franchisegivare, franchisetagare m.m.

Affärsjurist med support inom affärsjuridik – när du behöver det

Advantage erbjuder dig som affärsjurist både stöd och hjälp i olika processer såsom vid nyanställning, uppsägning och avsked av anställda förhandling med fackförbund, vid kontakt med hyresvärd och hyresgäst vid ingående av hyresavtal, förhandlingar med hyresvärd om skälig hyresnivå och andra villkor, biträde vid uppsägning av hyresavtal för villkorsändring, vid kontakt med myndigheter med anledning av tillstånd m.m.

Affärsuppgörelser, fakturor samt affärsjuridik

Våra jurister hjälper också till när man inte får betalt från sina kunder för utfört arbete eller när man vill bestrida ett krav/faktura när man anser att det är oskäligt.

Vi upprättar samt granskar avtal såsom t.ex.:

  • Aktieägaravtal
  • Samarbetsavtal
  • Sekretessavtal
  • Anställningsavtal

Vi hjälper självklart också till vid eventuella företagsöverlåtelser som vid förhandling med köparen och säljare. Vi förebygger helt enkelt dina problem och framtida tvister.

Det är alltid värt att rådfråga oss innan själva affärsuppgörelsen utförs för att minimera risken till en eventuell framtida tvist.

Problem inom affärsjuridik

Om ett problem redan har uppstått kan vi som affärsjurister hjälpa våra klienter att hitta den bästa och billigaste lösningen.

Vi analyserar problem och ger tips och råd om vilka framgångsmöjligheter som finns samt hjälper vi till att förhandla med motparten och företräder inför eventuella domstolsförhandlingar.

Alltid tillgängliga när det gäller affärsjuridik

Våra klienter är vana vid att det är är enkelt att komma i kontakt med oss och att de får personligt service.

Vi ser till att skapa en bra relation med våra klienter och att lära känna dem och deras verksamhet bra så att vi på bästa möjliga sätt ska kunna hjälpa dem.

Vi träffar våra klienter kontinuerligt och prioriterar dem före allt annat.

Är du nyfiken på vad vi gör samt hur vi skulle kunna hjälpa dig och ditt företag, tveka inte att kontakta oss för att inleda ett samarbete. Hör av dig till oss på 08-20 2140 så tar vi en fika och pratar om din support inom affärsjuridik.

BOKA KONSULTATION

AKTUELLT PÅ ADVANTAGE JURISTBYRÅ

top
Call Now Button