Vi söker en biträdande jurist

Din profil

Är du nyutexaminerad jurist? Då ska du söka tjänsten som biträdande jurist hos oss på Advantage Juristbyrå AB.

Vi söker dig som har Intresse av process i domstol. För att kunna bli en bra processjurist för våra klienter är det viktigt att du förmåga att förstå de ekonomiska och tekniska förhållanden som är centrala i tvisten. Du får därför gärna ha en kompletterande utbildning utöver juristexamen/jur.kand. Det är viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som biträdande jurist på Advantage Juristbyrå är det viktigt att du har ett personligt engagemang och god förmåga att självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och är angelägen om att nå resultat och deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du kan se vad som är väsentligt och har en god juridisk metod. Du är prestigelös och trivs med att arbeta med varierande uppdrag inom olika rättsområden och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer.

Om bolaget

Advantage Juristbyrå är en allmän praktiserande Juristbyrå som erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning till privatpersoner, företag och föreningar. Vi tillhandahåller tjänster inom flertalet rättsområden. Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen mitt i stan. På kontoret är det alltid god stämning och högt i tak. Vidare information om bolaget finner du på vår hemsida www.advantagejuristbyra.se

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till [email protected] Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 

Våra mest efterfrågade kompetensområden inom juridiken

BOKA KONSULTATION

AKTUELLT PÅ ADVANTAGE JURISTBYRÅ

top
Call Now Button