Gabriella Lundqvist, jurist - Advantage Juristbyrå

Gabriella Lundqvist

Jag har arbetat på Advantage Juristbyrå sedan våren 2020 och tog juristexamen från Stockholms universitet vårterminen 2018. Jag arbetar främst med affärsjuridik, arbetsrätt och tvistlösning av alla dess slag, men kan även bistå er med expertis inom byråns övriga rättsområden.

Som praktiserande jurist har jag tidigare erfarenheter från Regeringskansliet och Utrikesdepartementet, Lawline och Svensk Juristtidning. Jag har även genomgått fördjupningskurser i arbetsrättsprocessen och retorik för processande jurister.

Som person är jag lyhörd och har hög integritet. Jag driver mina ärenden målmedvetet och arbetar alltid för klientens bästa. Jag räds inte utmaningar – på fritiden ser ni mig på en surfbräda, i en segelbåt eller kallbadandes oavsett årstid och temperatur. Utöver min passion för naturen satsar jag mycket av min fritid på personlig utveckling och musik.

Är du nyfiken på mig eller vår byrå och hur vi kan hjälpa dig så skicka gärna ett mejl till mig så bokar vi in ett möte, välkommen!

AKTUELLT PÅ ADVANTAGE JURISTBYRÅ

Call Now Button